• Ben jij benieuwd wat een HANNAH XPERIENCE kan betekenen voor jou huid?
    Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze HANNAH huidcoach
A+ R A-

hannah Xperience

hannah consumer family picture

De hannah huidcoach gaat samen met jou een doel samenstellen met huidverbetering als resultaat. Tijdens deze gesprekken krijgt je productadvies en gebruik van producten op maat. Geen enkele huid is hetzelfde. Iedere behandeling start met een huidanalyse en huidmeting.

De behandeling start met een uitgebreide huidanalyse. Hierbij zal de conditie van je huid gemeten worden op vocht- en vetgehalte, pH-waarde. Je wordt met empathie als individu behandeld met huidverbetering als doel. Het gebruik van de hannah producten thuis om deze behandeling te ondersteunen, is een essentieel onderdeel van de hannah Xperience.

Een hannah behandeling verloopt volgens de 5 stappen van het hannah systeem.

Stap 1: Reinigen
Stap 2: Peelen
Stap 3: Stimuleren
Stap 4: Herstellen
Stap 5: Beschermen

 

hannah Treatment 60 min. € 55,00

Een hannah Treatment is een 5 stappen behandeling waarin je door de hannah huidcoach getrakteerd wordt op een effectieve behandeling en een persoonlijk productadvies met huidverbetering als resultaat!

 

hannah Xperience 90 min. €70,00

Een hannah Xperience behandeling is gelijk aan de hannah Treatment met als toevoeging  de bindweefselmassage. De hannah bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door bindweefselmassage wordt de circulatie en de algehele huidconditie in de huid zichtbaar verbeterd.

Lees hier meer over de bindweefselmassage

 

hannah Xperience Plus 105 min. €95,00

Een hannah Xperience Plus behandeling is gelijk aan de hannah Treatment met als toevoeging  de bindweefselmassage en fruitzuren toegepast. In deze behandeling krijgt je huid een enorme boost met huidverbetering als resultaat!

De hannah bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door bindweefselmassage wordt de circulatie en de algehele huidconditie in de huid zichtbaar verbeterd.

Fruitzuren werken diepreinigend op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.

 

hannah Acne 50-60 min. €55.00 eerste behandeling

Tijdens de hannah acne worden de 5 stappen van hannah doorlopen. Het doel is activeren van de huid, het verwijderen van onzuiverheden en samen kijken hoe wij de acne onder controle kunnen houden en een plan opstellen voor onderhoud.

Onze salon is aangesloten bij de Anbos en wij beschikken over een acne specialisatie. Vraag uw zorgverzekeraar naar de vergoedingen en of u een verwijsbrief van uw arts nodig heeft.

 

Kuren:

Wil je meer zichtbaar resultaat, dan adviseren wij een behandeling in kuurverband. Vraag ernaar in de salon. Voor advies kunt u contact opnemen jou de huidcoach

Meten = weten!

Meten is weten, want daar begint alles mee! In een eerste gesprek bij de hannah Huidcoach worden de wensen van iedere cliënt eerst helder besproken. De hannah Huidcoach bekijkt de huid vervolgens nauwkeurig en maakt een gedegen en individuele huidanalyse met behulp van de hannah Skinanalyser. Op basis van deze professionele huidanalyse, wordt een effectief behandelplan gemaakt. Uitgebreide persoonlijke aandacht voor, en voortdurende begeleiding ván de cliënt zijn hierbij enkele van de belangrijkste kernwaarden!

Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. Bovendien geeft dit beduidend meer zelfvertrouwen. Als hannah Huidcoach kan ik dit samen met jou realiseren en geef je huid een nieuwe kans!

Geef ook jouw huid een nieuwe kans en stap eens vrijblijvend binnen.

Contact

logo jehuid

Laanstraat 18A
3743 BE Baarn
Tel: 035 5423749
Kvk: 31033408
 
Huidverbetering Greet van Keulen 
is onderdeel van Suc6 Kappers Hair & Beauty

 

 

Nieuws

Acne? geen probleem declareer uw kosten bij uw zorgverzekeraar..

Actie! 

Let’s detox!

Start dan met het detoxen van je huid!

Het Cleansing & Clean pakket bestaat uit:

Cleansing Milk 200ml, Sensitive Skin Lotion 200ml, Cleansing Clay 40ml, een kompresdoek en een hannah waterfles en is verkrijgbaar in onze salon.

€ 95,00

hannah huidcoach schild 

juliette armand logo

anbos