• Ben jij benieuwd wat een HANNAH XPERIENCE kan betekenen voor jou huid?
    Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze HANNAH huidcoach
A+ R A-

hannah Xperience

hannah consumer family picture

De hannah huidcoach gaat samen met jou een doel samenstellen met huidverbetering als resultaat. Tijdens deze gesprekken krijgt je productadvies en gebruik van producten op maat. Geen enkele huid is hetzelfde. Iedere behandeling start met een huidanalyse en huidmeting.

De behandeling start met een uitgebreide huidanalyse. Hierbij zal de conditie van je huid gemeten worden op vocht- en vetgehalte, pH-waarde. Je wordt met empathie als individu behandeld met huidverbetering als doel. Het gebruik van de hannah producten thuis om deze behandeling te ondersteunen, is een essentieel onderdeel van de hannah Xperience.

Een hannah behandeling verloopt volgens de 5 stappen van het hannah systeem.

Stap 1: Reinigen
Stap 2: Peelen
Stap 3: Stimuleren
Stap 4: Herstellen
Stap 5: Beschermen

 

Hannah Xperience Plus 45 min. €45,00

45 min Let's try hannah!

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!
Intake, huidmeting, reinigng, peelen, verwijderen onzuiverheden, stimuleren, herstellen, beschermen.

 

Hannah Express 60 min. € 55,00

60 min The hour of power!

In deze 60 minuten durende behandeling, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de
behoefte van jouw huid.
Intake, huidmeting, reinigng, peelen, wenkbrauwen epileren, verwijderen onzuiverheden, stimuleren, herstellen,korte ontspanningsmassage, beschermen

 

Hannah Xperience 90 min. €90,00

90 min The Xperience package

In deze 90 minuten behandeling gaan wij de huid extra stimuleren met een hannah Bindweefsel massage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!
Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!
Intake, huidmeting, reinigng, peelen, wenkbrauwen epileren, verwijderen onzuiverheden, stimuleren, herstellen, bindweefselmassage / ontspanningsmassage, beschermen.

 

Hannah Xperience Total 105 min. €105,00

105 min The Xperience total package

In deze 105 minuten behandeling wordt er vooraf gebruik gemaakt van fruitzuren waarna wij de huid intensief stimuleren met de hannah Bindweefsel massage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! 
Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!
Intake, huidmeting, reinigng, peelen, fruitzuren,  wenkbrauwen epileren, verwijderen onzuiverheden, stimuleren, herstellen, bindweefselmassage / ontspanningsmassage, beschermen.

 

Hannah Xperience 75 min. €70,00

75 min The Xperience package

In deze 75 minuten behandeling kun je kennis maken met onder andere de hannah Bindweefsel massage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! 
Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!
Intake, huidmeting, reinigng, peelen, wenkbrauwen epileren, verwijderen onzuiverheden, stimuleren, herstellen, bindweefselmassage / ontspanningsmassage, beschermen

 

Hannah Bootcamp Bindweefsel 2 weken lang 2x per week totaal prijs  €160,00

30 minuten per behandeling

In deze 30 minuten behandeling per keer gaan wij intensief de bindweefsel massage toepassen op het gelaat. De hannah Bindweefsel massage is één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! 
Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten! Wij adviseren deze bootcamp 2x per jaar te doen.
De eerste behandeling betsaat uit: reinigng, peelen, bindweefsel massage en beschermen. Bij uw eerste behandeling krijgt u een pot enzymen peeling mee naar huis. Voor de behandeling dient u thuis nog te peelen, zodat wij tijdens de behandeling langer een bindweefsel massage kunnen toepassen.

 

Hannah Acne 50-60 min. €55.00 eerste behandeling

Tijdens de hannah acne worden de 5 stappen van hannah doorlopen. Het doel is activeren van de huid, het verwijderen van onzuiverheden en samen kijken hoe wij de acne onder controle kunnen houden en een plan opstellen voor onderhoud.

Onze salon is aangesloten bij de Anbos en wij beschikken over een acne specialisatie. Vraag uw zorgverzekeraar naar de vergoedingen en of u een verwijsbrief van uw arts nodig heeft.

 

Kuren:

Wil je meer zichtbaar resultaat, dan adviseren wij een behandeling in kuurverband. Vraag ernaar in de salon. Voor advies kunt u contact opnemen jou de huidcoach

Meten = weten!

Meten is weten, want daar begint alles mee! In een eerste gesprek bij de hannah Huidcoach worden de wensen van iedere cliënt eerst helder besproken. De hannah Huidcoach bekijkt de huid vervolgens nauwkeurig en maakt een gedegen en individuele huidanalyse met behulp van de hannah Skinanalyser. Op basis van deze professionele huidanalyse, wordt een effectief behandelplan gemaakt. Uitgebreide persoonlijke aandacht voor, en voortdurende begeleiding ván de cliënt zijn hierbij enkele van de belangrijkste kernwaarden!

Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. Bovendien geeft dit beduidend meer zelfvertrouwen. Als hannah Huidcoach kan ik dit samen met jou realiseren en geef je huid een nieuwe kans!

Geef ook jouw huid een nieuwe kans en stap eens vrijblijvend binnen.

Contact

logo jehuid

Laanstraat 18A
3743 BE Baarn
Tel: 035 5423749
Kvk: 31033408
 
Huidverbetering Greet van Keulen 
is onderdeel van Suc6 Kappers Hair & Beauty

 

 

hannah huidcoach schild 

juliette armand logo