• Ben jij benieuwd wat een HANNAH XPERIENCE kan betekenen voor jou huid?
  Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze HANNAH huidcoach
A+ R A-

Juliette Armand

Met kracht van je eigen cellen

f7a0a54c92471ac4480e727e4ccf93df SHet Griekse merk Juliette Armand is opgericht in 1992. Het idee is gebasseerd op het ontwikkelen van geavanceerde therapieën die de kracht van de eigen huidcellen benut, waarmee een antwoord wordt gegeven op 'hot beauty issies' waaronder peelings, acne en huidvernieuwing. 

De vraag om intensievere behandelmogelijkheden met een sneller resultaat bij bepaalde specifieke huidproblemen, zoals acne, rosacea en pigmentvlekken komt steeds vaker voor. Wij als salon gaan mee met de tijd.

Juliette Armand is een zeer innovatieve huidverzorgingslijn die een perfecte aanvulling is op de productlijnen van hannah® SIRC. 

 

 

ELEMENTS:

Aging Regulator Therapy € 85,00

Deze therapie reguleeert de biologische huidveroudering en is erop gericht de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen. Door het zelfreinigende mechanisme van de huidcellen te activeren kan de huid zich ontdoen van het beschadigde DNA en wordt de natuurlijke huidgeneratie ondersteund. De huid wordt tevens intensief gehydrateerd en ziet er direct fris en stralend uit.


Sensi Therapy € 85,00

Maak de gevoelige huid sterk en weerbaar

Door middel van de synergie tussen verschillende kalmerende werkstoffen biedt deze therapie het herstel van de natuurlijke huidbalans, waarbij het beschermingsmechanisme van de huid wordt versterkt. Huidirritaties worden bestreden en de huid wordt intensief gehydrateerd. Daarnaast wordt het natuurlijke genezingsproces ondersteund en versneld.

 

WhiteningTherapy € 85,00

Pak overmatig pigmentatie effectief aan

Besrijd huidverkleuringen met deze effectieve behandeling! De zorgvuldig samengestelde combinatie van producten zorgt voor een stralende huid en een egale tint. Door de hoge concentraties van geavanceerde ingrediënten, waaronder vitamine C, Arbutin en Rumex, wordt pigmentatie doeltreffend bestreden. Op deze manier worden niet alleen de verkleuringen opgelicht die zich reeds gevormd hebben, ook wordt de aanmaak van nieuw pigment gereduceerd.

 

Acne Therapy € 75,00 eerste behandeling

Krijg grip op acne

Een efficiënte en betrouwbare behandeling bij acne. De producten in deze therapie bevatten werkstoffen die de groei van de bacterie welke acne veroorzaakt remt. Door de talgafscheidinhg te reguleren wordt de huidgematteerd en de natuurlijke vet/vochtbalans hersteld. Draagt bij aan het reduceren van ontstekingen en irritaties. De uitgekiende samenwerking tussen de gespecialiseerde producten zorgt tevens voor de verfijning van de poriën en verbetering van de huidstructuur.

Deze behandeling wordt altijd in een kuur gedaan. Na intake wordt de duur en frequentie bepaald.

Tijdens de kuur dient te worden gestart met de Juliette Armand producten. Deze behandeling wordt vergoed door het ziekenfonds

 

SPECIALS

Mandelic Therapy € 85,00

De Mandelic Acid Therapy is de nieuwste peeling van Juliette Armand.
Het is de mildste peeling uit het assortiment van Juliette Armand en toepasbaar in elk seizoen. Deze milde peeling op basis van amandelzuur kan het hele jaar door gegeven worden. De Mandelic Peeling zorgt ervoor dat het afschilferproces genormaliseerd wordt.

Zeer geschikt voor:

 • acne
 • fijne lijntjes
 • pigmentstoornissen
 • grove poriën
 • rosacea

Heerlijk om ook in de zomer door te gaan met een peelende huidverbetering.

De peeling is geschikt voor alle huidtypes dus ook voor de donkere huid

 

Chronos Therapy € 95,00

Bestrijd de tands des tijds

Je hebt vast wel eens gehoord van injectables of needling ten behoeve van huidverjonging en het opvullen van rimpels. Het is nu echter tijd om kennis te maken met een nieuwe doorbraak binnen de wereld van cosmetica, waarmee de tand des tijds kan worden bestreden zonder enige injecties te gebruiken.

Met de kracht van je eigen cellen…
WERKING: Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. Zeer effecrief op rimpels. De huid is de meest belangrijke bescherming van het lichaam, waarbij Chronos Therapy op zijn beurt functioneert als een beschermend schild voor de huid tegen drie vijanden:

 • een tekort aan vocht
 • biologische veroudering
 • oxidatieve schade veroorzaakt door externe factoren.

Het wordt direct geactiveerd wanneer de delicate natuurlijke balans van de huid verstoord wordt.Apocalypsis Therapy Exfoliation € 160,00 incl. nabehandeling en SUNFILM FACE GEL SPF30 van Juliette Armand

Stel cosmetische ingrepen uit

Apocalypsys Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium deep peel (kruidenpeeling). Deze veelzijdige behandeltherapy is ontwikkeld op basis van krachtige zoetwatersponsen. Hiermee kan een zeer effectieve resultaten bij rimpels, huidverkleuringen en littekens worden geraliseerd.

Wat doet de kruidenpeeling:

 • Bevordert de celvernieuwing
 • Hersteld de onregelmatige verhoorning van de huid
 • Talg afscheiding wordt gereguleerd
 • Stimuleerd de doorbloeding
 • Bevordert de productie van collageen en elastine
 • Normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid

  De behandeling bestaat uit 2 fasen:

Fase 1: De peeling 60 minuten
Fase 2: Na 5 dagen herstel behandeling 45 minuten

Tijdens de eerste 5 dagen na de behandeling zijn de voldende behandelingen niet toegestaan:

blootstelling aan UV straling, zonnebank. sauna, zwemmen, sporten
Gebruik van het product SUNFILM FACE GEL SPF30 van Juliette Armand is tijdens deze behandeling is een must.

 

Apocalypsis Therapy Acne € 85,00

Win de strijd tegen Acne

Apocalypsys Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium deep peel (kruidenpeeling). Deze veelzijdige behandeltherapy is ontwikkeld op basis van krachtige zoetwatersponsen, welke een bewezen positieve werking hebben bij acne. De complementaire werking tussen de intensieve behandeling en de producten pakt ontstekingen aan, remt de werking van de bacterie die acne veroorzaakt en reguleert de talgafscheiding.

Deze behandeling wordt altijd in een kuur gedaan. Na intake wordt de duur en frequentie bepaald.

Tijdens de kuur dient te worden gestart met de Juliette Armand producten.

 

 

Contact

logo jehuid

Laanstraat 18A
3743 BE Baarn
Tel: 035 5423749
Kvk: 31033408
 
Huidverbetering Greet van Keulen 
is onderdeel van Suc6 Kappers Hair & Beauty

 

 

hannah huidcoach schild 

juliette armand logo