• Ben jij benieuwd wat een HANNAH XPERIENCE kan betekenen voor jou huid?
  Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze HANNAH huidcoach
A+ R A-

Beauty Tec Sim

 Beauty tec sim

Beautytec Sim

als je huid je lief is!

Moderne technologie en dermaceutische verzorging in synergievoor een  mooie en gezonde huid

De Beautytec Sim is een apparaat waar in Duitsland al jaren succesvol mee wordt gewerkt. Het stimuleert de doorbloeding, verstevigd de spieren en het bindweefsel en activeert het lymfesysteem.

 

Beautytec Sim voor de succesvolle behandelingen van: 

 • Rimpelreductie
 • Hydrobehandeling
 • Vochtwallen onder de ogen
 • Couperose
 • Bindweefselversteviging
 • Face Lifting
 • Decolleté versteviging
 • Acne
 • Kaakcontourverstevinging 

 

Bij de Beautytec Sim maken we gebruik van Ultrageluid soms in combinatie met spiercontracties om wallen/traanzakken, acne, pigmentstoornissen couperose (rode adertjes), cellulitis, zwangerschapsstriemen en littekens te verminderen. Door het gebruik van ultrageluid is het mogelijk om de werkstoffen nog dieper de huid in te sluizen voor een nog beter resultaat en het verstevigd tevensde bloedvaatwanden en het onderhuidbindweefsel. Om een goed resultaat te verkrijgen worden de behandelingen met de Beautytec Sim in kuurvorm geadviseerd. Een kuur bestaat uit 2 maal per week en 5 weken lang.

BTS2 Couperose vr  BTS2 Couperose na  BTS2 Rimpels vr  BTS2 Rimpels na

 

Trans-Dermal-Carrier-System (TD-CS)

Reiniging: Alleen een tot diep in de poriën gereinigde huid kan de werkzame stoffen effectief opnemen. Talg en vetten verstoppen de poriën en werken een optimale opname van werkstoffen tegen. Deze worden in de eerste behandelingsfase grondig verwijderd met zachte reinigings-producten.

Sterk geconcentreerde ampullen: Deze zorgen voor een hoge dosis werkzame stoffen en vormen daardoor een hoog concentratieniveau van de ingezette werkstofsystemen op de huid. Ze fungeren als basis voor de verdere behandeling.

Werkstofgels voor de behandeling met ultrasone golven: Deze werkstofgels zijn perfect afgestemd   op de ampullen. Dankzij hun exact gedefinieerde hoeveelheid werkzame stoffen zorgen ze ervoor   dat de werkzame stoffen van de ampullen, die zich op de huid bevinden, niet oplossen in de gel. Zo kan de direct op de huid liggende hoge concentratie werkzame stoffen van de ampul optimaal in de huid dringen.

Semi-doorlatend afsluitsysteem Liquid Skin LPS: Liquid Skin LPS is een revolutionaire, op de natuur gebaseerde samenstelling van verschillende vochtbindende factoren, huididentieke vetzuren en ceramiden. Deze dient als LPS  (lamellar protection shield). Met behulp van ultrasone geluidsgolven worden de ruimtes tussen de cellen zacht geopend en met Liquid Skin LPS in de natuurlijke huidtoestand terruggebracht.

Contact

logo jehuid

Laanstraat 18A
3743 BE Baarn
Tel: 035 5423749
Kvk: 31033408
 
Huidverbetering Greet van Keulen 
is onderdeel van Suc6 Kappers Hair & Beauty

 

 

hannah huidcoach schild 

juliette armand logo